Jag har sedan många år tillbaka arbetat med att utveckla varumärken, den kunskapen har jag tagit med mig in i min roll som UX-designer. Det finns många processer som påminner om varandra, som samstämmighet i design över alla områden och även tänket kring enhetlig design och informationsinsamling genom research och workshops. I min utbildning på Berghs har jag studerat best practise inom UX för att kunna leda designprocesser och se till att de insatser som görs tar oss närmare målet. 
Jag har jobbat med digitala lösningar i många år, både i eget företag men också som anställd. Min tid som egenföretagare har format mig till att vara mycket självgående och jag driver gärna på och får saker gjort. I många av projekten har jag arbetat från behovsanalys till färdig levererad design med ansvar för både funktion­alitet, UX och design. 
Min kreativitet gör att jag ser lösningar på saker överallt, jag kan gärna komma med förslag på förändring i stora som små saker. Jag är också noggrann och har höga krav på att den validerade designen efterföljs hela vägen till slutleverans.
Jag jobbar gärna i team och vill hjälpa till att motivera så att alla kan leverera utöver sina egna och andras förväntningar. Jag ogillar alla former av prestige. Det gemensamma målet är det viktiga inte de individuella prestationerna. 
Jag diskuterar gärna nya samarbeten så hör gärna av dig till mig via formuläret nedan eller via min linkedin
Skicka
Tack för ditt meddelande!
Back to Top